SNACKPOINT 54

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 763 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackpoint 54. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 11:34 Altijd lekker!
30 sep 2022 om 22:42 Top ! , zoals altijd weer bedankt boys
30 sep 2022 om 14:42 we liked kapsalon so much, it was really tasty, also enough warm and i was really surprised that my order arrived so fast dankjewel
29 sep 2022 om 19:02 Helemaal niet wat ik ervan gewend ben. Heel veel olie, vlees van mijn broodje döner was slapjes en ik had Red Bull besteld maar kreeg een andere energydrink. Normaal gesproken is het erg lekker.
23 sep 2022 om 20:24 Top tent! De patat was heerlijk knapperig en perfect zout, de kip was lekker crunchy en had een geweldige bite! Samengevat een heel lekker avondmaal, ik zal hier nog vele jaren overheerlijke snacks bestellen.
22 sep 2022 om 19:58 Het eten was helaas behoorlijk lauw , wat we nog nooit hebben gehad van deze snackbar ! Bezorging duurde ook langer dan gebruikelijk terwijl op de link stond dat ze onderweg waren met het eten …
22 sep 2022 om 19:14 Superrrr lekker . En super snel bezorgd
20 sep 2022 om 20:50 Onze ervaring is dat zij altijd snel bezorgen. Prettige site om te bestellen omdat je eventueel bij elk gerecht een opmerking kan plaatsen. Eten altijd smakelijk. Aanrader!
20 sep 2022 om 13:09 Bedankt, dit was een top kater-ontbijt!
19 sep 2022 om 23:23 Super lekker and fresh!
17 sep 2022 om 20:03 Pasta was weer lekker had besteld voor half 10 was ietsjes te vroeg maar voor de rest helemaal prima.